Πληρωμή με Αντικαταβολή

Με την παραλαβή των προϊόντων εξοφλείτε και το ωφειλούμενο ποσό στον υπάλληλο που σας έφερε την παραγγελία.

Οι αντικαταβολές είναι ένα μέσο πληρωμής που διευκολύνει τον καταναλωτή, αλλά δυστυχώς και επιτήδειους για κακόβουλες προς την εταιρεία πράξεις, για το λόγo αυτό η εταιρεία μας προστατεύεται νομικά απέναντι σε ακυρώσεις από αντικαταβολή και οι λόγοι για την ακύρωση δεν βαρύνουν την giftsetiguette.gr.

Πληρωμή με κατάθεση σε Τραπεζικό λογαριασμό

Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, σας αποστέλλεται με ηλεκτρονικό μήνυμα το συνολικό κόστος της παραγγελίας,  καθώς και ο αριθμός του τραπεζικού λογαριασμού.

Σε περίπτωση που έχετε ALPHA BANK το κόστος των τραπεζικών εξόδων είναι μηδενικό ενώ σε περίπτωση διαφορετικής τράπεζας, τα τραπεζικά έξοδα επιβαρύνουν αποκλειστικά τον εντολέα της πληρωμής.

Εάν η τράπεζα σας είναι ALPHA BANK η κατάθεση των χρημάτων ολοκληρώνεται  άμεσα, ενώ σε περίπτωση διαφορετικής τράπεζας, η κατάθεση των χρημάτων ολοκληρώνεται από 1-3 εργάσιμες ημέρες.

Μόλις η τραπεζική συναλλαγή ολοκληρωθεί, η παραγγελία σας προωθείται άμεσα.

Πληρωμή με πιστωτική / χρεωστική κάρτα

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την πληρωμή με απόλυτη ασφάλεια μέσω μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, Diners, Discover.

Τα στοιχεία της κάρτας εισάγoνται απ’ ευθείας στην ηλεκτρονική σελίδα Εκκαθάρισης Πιστωτικών/Χρεωστικών Καρτών της συνεργαζόμενης Τράπεζας.

Ο αριθμός της πιστωτικής/Χρεωστικής σας κάρτας και κανένα άλλο στοιχείο της κάρτας σας (CCV2, ημερομηνία λήξης, κλπ) δεν κρατείται στις βάσεις δεδομένων μας για ευννόητους λόγους ασφαλείας.

Η εκκαθάριση γίνεται αυτόματα όταν επιλέγεται η πληρωμή με Κάρτα ως τρόπος πληρωμής και η παραγγελία σας αρχίζει να εκτελείται άμεσα.

Τρόποι τιμολόγησης

* Απόδειξη Λιανικής: Αποστέλλεται κατά την παράδοση μέσα στην παραγγελία σας.
* Τιμολόγιο: Αφορά ελεύθερους επαγγελματίες ή επιχειρήσεις.